Fotky z behu

120. kolo - čiže 10 rokov. To už je pekné číslo na ktoré môžeme byť hrdí. Tu na prvom mieste patrí vďaka Mariánovi Haluzovy ktorý dlhé roky držal beh nažive. Teraz je to opäť v rukách SCMT aby sme pokračovali ďalej. Pri jubileách sa zvykne robiť také to "poohliadnutie". Tak ani my nebudeme výnimkou. Za tie roky sa na behu zúčastnilo 346 bežcov od detí ktoré rodičia tlačili v kočíku až po 68-ročného Emila Žáčika. Ďakujeme všetkým ktorí ste s nami počas tých rokov bežali, tým ktorí stále bežíte a tešíme sa na vás ktorí s nami Beh sebaprekonávania ešte len pobežíte. Na 120. kole sa nás zbehlo dovedna 22. To, čo od rána vyzeralo na veľmi škaredé upršané počasie sa tesne pred štartom zmenilo na krásny slnečný deň. Atmosféra bola opäť výborná - ako keď sa stretnú starí známy. Aj osobáky padali. Na tomto kole sme okrem prvých troch ocenili všetkých zúčastnených a na konci sme si všetci dali výbornú jubilejnú čokoládovú tortu. Tak nezabudnite, ďalšie kolo 3.10.09!

Pre súťaživých: Do bodovania Nitrianskej bežeckej ligy sa započítavajú aj behy: 12.9. Šoporňanská "12", 13.9. Drahovská "10" a 25.9. Michalský beh do kopca (viac info na www.beh.sk) ktoré sa udejú ešte pre októbrovým kolom. Kto by chcel ísť dajte mi vedieť - niečo dáme dokopy.

Výsledky (pdf)

 

Ligové okienko:

8.8. sa bežal v Červeníku Beh zdravia na 6km ktorý je v Nitrianskej bežeckej lige. Zúčastnili sa a bodíky si pripísali: Milan Furár a Peter Bellay.