Fotky z behu

Tak myslím že môžeme jednoznačne skonštatovať že dni jesenné sú tu. Mrholilo, aj oddýchnutí triatlonisti prišli, na trati sem tam hrubá vrstva lístia (ktoré v zákrutách fajne šmýka) ... proste pravá melanchólia.  No veď aj prekonávanie osobákov tak vyzeralo. Jediný kto zdá sa ešte vzorne trénuje je Norbert P. Hanka R. zase zamiešala poradím v detskej kat. a všetci prví traja majú zhodne iba po troch kolách tak verím že sa uvidíme v decembri. Časy v detskej kat. boli na tomto kole skutočne vynikajúce, ale najvyššiu zásluhu na tom malo neúmyselné skrátenej trate o nejakých 100m :-)

Všetkým gratulujeme a už tešíme sa na posledné tohtoročné Mikulášske kolo. Čiže Mikulášske/čertovské masky, čiapky, brady alebo iné doplnky budú vítané.

Výsledky (pdf)

Ligové okienko:

Začína sa nám to pomaly vyjasnovať. Na Nitrianskej hodinovke nás bolo neúrekom tak sa aj extra body rozdelovali. Štyri body sa rozdelili za Kľačany. Ale pozor, nezabúdať že kto chce byť zaradený do koncoročného hodnotenia musí mať min. 4 štarty na základných kolách Behu sebaprekonávania! A letmý pohľad do tabuľky nám napovie že s jedným kolom do konca sa to mnohým žiaľ už nepodarí. Ej veru, ešte to bude zaujímavé..